Lens-Coomans-300×200

Computerwinkel gaat gas en elektriciteit verkopen

Auva, de nieuwe naam voor de winkels van EuroSys, heeft een partnership afgesloten met energieleverancier Eneco. De deal houdt in dat je naast een nieuwe muis en RAM-geheugen, voortaan ook voor aardgas en elektriciteit naar de computerwinkel kunt hollen.

Lens-Coomans-300x200“Als enige Limburgse retailketen zijn we door Eneco geselecteerd om hun producten aan te bieden,” aldus een fiere Raf Coomans, CEO van Auva. “Deze extra service past in onze evolutie van pure computerwinkel naar ICT-partner en dienstverlener voor alle noodzakelijke nutsvoorzieningen.”

Voor Raf Coomans is de samenwerking met Eneco een volgende en logische stap in de uitbouw van Auva. “Als partner van Telenet sluiten we voor onze klanten contracten af voor digitale televisie, internet en telefonie. Dit komt aan de orde als mensen verhuizen of aan het bouwen of verbouwen zijn. Dezelfde redenering geldt voor aardgas en elektriciteit. Voor klanten is het bijzonder handig dat ze al hun nutsvoorzieningen kunnen regelen met één partij.”

Coomans wil er tegenaan gaan. “Onze medewerkers zijn inmiddels volledig opgeleid én er helemaal klaar voor.”