Nieuws Limburg Concept: 6 leegstaande winkels tijdelijk huren

Concept: 6 leegstaande winkels tijdelijk huren

Concept: 6 leegstaande winkels tijdelijk huren

De Hasseltse ondernemer Christiaan Kastrop (zaakvoerder van eksturstore.com) werkt samen met Maastricht LAB en Gemeente Maastricht aan een nieuw winkelconcept. Bij het project, dat de naam Temporary Lane meekrijgt, ligt de focus enerzijds op het bestrijden van de leegstand in de binnenstad en anderzijds op het creëren van een tijdelijk winkelaanbod dat momenteel nog niet in Maastricht is te vinden.

winkel te huur maastricht“Gedurende 1 jaar zullen telkens minimaal 6 panden uitgebaat worden door zowel webshops die tijdelijk een fysiek winkelpand zoeken, door merken die een nieuwe markt of stad willen aanboren, maar ook door unieke winkel- en horeca concepten,” vertelt Kastrop. “De panden kunnen maximaal 3 maanden gehuurd worden tegen een voordelige prijs. Na die periode komt er een volledig nieuwe bezetting, waardoor enerzijds het tijdelijk karakter onderstreept wordt en anderzijds het aanbod uitnodigend en vernieuwend blijft voor de bezoeker.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.