Nieuws Limburg Connect moet verkeer regelen bij wegenwerken

Connect moet verkeer regelen bij wegenwerken

Connect moet verkeer regelen bij wegenwerken

veiligheid bordenHet is de burger een doorn in het oog dat veel wegenwerken niet op elkaar afgestemd zijn. Zo gebeurt het dat er enorme hinder ontstaat als bijvoorbeeld gemeentelijke wegenwerken gelijk lopen met projecten van het Vlaamse gewest. Het Agentschap Wegen en Verkeer dat verantwoordelijk is voor het beheer en onderhoud van ongeveer 7.000 kilometer gewest- en autosnelwegen in Vlaanderen, gaat de coördinatie hiervan nu uitbesteden aan het adviesbureau Connect uit Hasselt. Het gaat om een contract van één jaar (verlengbaar tot 3 jaar), waarbij Connect instaat voor de dagelijkse monitoring en bemiddeling van mogelijke conflicten. Het gaat om honderden werven per jaar, waardoor deze aanbesteding voor Connect van grote waarde is.

Connect behoort tot de communicatiegroep Groep C van Bart Derison. Het bedrijf is gespecialiseerd in communicatie- en beleidsadvies bij infrastructuurwerken en mobiliteitsprojecten. Er werken zo’n 20 mensen. Ook Philippe De Vries is partner bij Connect.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.