Nieuws Limburg Convents kapt ermee: +50 jobs weg in Beringen

Convents kapt ermee: +50 jobs weg in Beringen

Convents kapt ermee: +50 jobs weg in Beringen

Convents Products, het bedrijf uit Beringen van de familie Quintens-Convents met specialisatie in het bouwen van interieurs voor kantoren, winkels, hotels en industriële projecten, heeft de boeken neergelegd. De coronacrisis, gevolgd door de energiecrisis, heeft hen de dag omgedaan, aldus de bedrijfsleiding. Meer dan 50 jobs dreigen verloren te gaan als straks het faillissement wordt uitgesproken.

“Convents Products heeft zwaar geleden onder de coronacrisis en wordt nu ook bijzonder hard geraakt door de algemene economische terugval”, zegt de woordvoerder van het familiebedrijf in Het Belang van Limburg. “Veel projecten worden omwille van de crisis uitgesteld, en door de stijging van de grondstofprijzen is de productie in België ook niet meer vol te houden.

De beslissing om de boeken neer te leggen is dinsdag ook meegedeeld op de ondernemingsraad. Er werken meer dan 50 mensen bij het Beringse bedrijf.

(Het volledige verhaal staat woensdag in Het Belang van Limburg)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.