Nieuws Limburg Conveyor houdt de schwung erin bij Rajapack

Conveyor houdt de schwung erin bij Rajapack

Conveyor houdt de schwung erin bij Rajapack

sorteercentrum rajapackRajapack, een internationale verdeler van allerhande verpakkingsmaterialen, heeft fors geïnvesteerd in een nieuw sorteercentrum. Het warehouse in Tongeren, waar dagelijks 2.300 colli’s vertrekken naar 7 landen, werd uitgerust met een volautomatisch conveyor-systeem. De bestellingen worden uit de rekken gehaald en verwerkt in de 13 dubbele inpakstations die op de lijnen staan. Vervolgens worden de afgewerkte orders netjes per land van bestemming gesorteerd, waarna ze aan 1 van de 11 poorten, de vrachtwagen ingaan.

“Het nieuwe systeem betekent een aanzienlijke efficiëntieverbetering, zowel voor de mensen als de middelen,” zegt Michelle Daenen van Rajapack. “De geavanceerde scanning zorgt ervoor dat alle colli’s sneller en foutloos naar de klanten vertrekken. Bovendien weten de transporteurs nu op voorhand exact welke aantallen, gewichten en volumes ze moeten ophalen, wat een slok op de borrel scheelt als ze hun planning opmaken.”

Rajapack wil met de investering de jaarlijkse groei van minstens 10 procent aanhouden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.