Nieuws Limburg COO Euro Shoe hangt schoenen aan de haak

COO Euro Shoe hangt schoenen aan de haak

COO Euro Shoe hangt schoenen aan de haak

bie buelensBie Buelens, Chief Operating Officer bij Euro Shoe Group in Beringen, heeft het bedrijf verlaten. Ze was bijna 14 jaar actief bij de verdeler van merken als Avance, Bristol en Shoe Discount. “Ik wens te benadrukken dat dit afscheid gebeurt in de beste omstandigheden en met wederzijds respect,” zegt ze. “Andere inzichten en visie over de toekomst van Euro Shoe Group hebben ons tot deze gezamenlijke beslissing gebracht.”

In een bedankbrief aan de medewerkers en aandeelhouders, zegt Bie Buelens dat ze dankbaar is voor de kansen die ze heeft gekregen en voor de samenwerking.

Euro Shoe Group was de voorbije weken nog één van de kandidaten om het failliet verklaarde Scapino over te nemen, maar het was uiteindelijk de oprichtersfamilie Ziengs die de deal binnenhaalde. Er werken meer dan 2.000 mensen voor de groep, die een retailomzet haalt van zo’n 325 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.