mathia palaia

Corda-bedrijven mogen privé-chauffeur uitproberen

Alle bedrijven die op de Corda Campus zijn gevestigd, krijgen 2 credits cadeau om de nieuwe service Troom uit te proberen. Deze start-up van Mathia Palaia is een privévervoerdienst waarbij studenten worden ingeschakeld om klanten met hun eigen voertuig van hot naar haar te brengen.

Troom zet studenten in die met hun eigen voertuig naar jouw vertrekpunt komen. Daar nemen ze plaats achter het stuur van jouw auto en rijden ze naar de bestemming, en terug. “Een laagdrempelige manier om je reistijd om te zetten in werktijd”, zegt Mathia Palaia. En uiteraard ook voor klanten die een glaasje willen drinken en niet meer zelf achter het stuur kruipen. (lees eerder artikel hier).

Om de start-up een duwtje in de rug te geven, springt Corda Campus op de kar. Door alle bedrijven 2 gratis credits te geven, kunnen ze Troom uitproberen en zo voor zichzelf de meest ideale mobiliteitsoplossingen ontdekken. “We geven bedrijven graag de kans om hun diensten aan te bieden aan onze community”, zegt Corda-directeur Raf Degens. “Het concept van Troom is ideaal voor Cordabewoners die met de wagen naar de campus komen, maar hun reistijd graag omzetten in productieve werktijd. Dat het een jonge start-up is die samenwerkt met studenten, sluit ook mooi aan bij ons innovatieve karakter.”

Mathia Palaia is blij met de steun: “Corda Campus is de ideale match voor Troom. Onze chauffeurs zijn perfect afgestemd op het bedrijfsleven. Ze zijn discreet, voelen goed aan wat de klant nodig heeft en gaan uiteraard voorzichtig op pad. We houden rekening met wat de klant wilt. Hij bepaalt zelf welke chauffeur er moet komen, van waar hij vertrekt, enzovoort. Op die manier wordt het een persoonlijke ervaring waarbij iedereen zich goed voelt en de werkdag alleen maar beter maakt”, besluit de founder en CEO van Troom.