Nieuws Limburg Cordeel rijft project van 13 miljoen binnen

Cordeel rijft project van 13 miljoen binnen

Cordeel rijft project van 13 miljoen binnen

De Limburgse zetel van bouwbedrijf Cordeel in Hoeselt heeft een contract getekend met de gemeente Bertem voor de bouw van een aantal gemeenschapsvoorzieningen. “Het gaat over een PPS-project van in totaal 13 miljoen euro,” zegt commercieel manager Paul Theunis. “Het geheel bevat een gemeenschapshuis en chirolokalen in Leefdaal, de heraanleg van een schoolomgeving, een sociaal huis in het centrum van Bertem en een 30-tal appartementen. Het ontwerp van al deze deelprojecten is overigens van het jonge Limburgse architectenbureau Iglesias-Leenders-Bylois uit Berbroek (Herk-de-Stad).”

Cordeel Hoeselt gaat voor deze opdracht samenwerken met het Antwerpse aannemingsbedrijf Aertssen nv, een bouwgroep met zowat 500 personeelsleden. Cordeel zelf stelt ongeveer 800 mensen tewerk, en haalt een omzet van 300 miljoen euro. De hoofdzetel van deze familiale onderneming is in het Oost-Vlaamse Temse.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.