Nieuws Limburg Cornet vist grootste order ooit binnen

Cornet vist grootste order ooit binnen

Cornet vist grootste order ooit binnen

Cornet Seating Systems, de vermaarde bouwer van tribunes en podia uit Oudsbergen, mag zo’n 2.000 vierkante meter aan podia leveren aan Stad Antwerpen. Het gaat om de grootste aanbesteding ooit voor dit product, en is bijgevolg een puike bestelling voor Tom Cornet en zijn team.

Stad Antwerpen wil de uitleendienst stofferen met nieuwe materialen en heeft daarvoor diverse aanbestedingen uitgeschreven. Eén daarvan is voor de levering van podiumelementen, die burgers en bedrijven kunnen huren voor hun events. De aanbesteding was goed voor 2.000 vierkante meter aan podia, meteen de grootste ooit in België.

Na de grondige procedure van de overheidsopdrachten viel de keuze als leverancier op Cornet Seating Systems uit Oudsbergen. “Een belangrijke bestelling, waar we best fier op mogen zijn”, zegt zaakvoerder Tom Cornet. “Het contract heeft een waarde van zo’n 600.000 euro en bevat niet alleen de podia, maar ook alle toebehoren en containers om de elementen te stockeren en te transporteren. Die zullen trouwens door ons zusterbedrijf Multinox gemaakt worden. We gaan er meteen mee aan de slag!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.