marques wasunit

Corona-kortjes: hier zit iets voor u bij!

– De Limburgse bedrijven Living Innovations en Laswerken Nys hebben samen een nieuwe desinfectiezuil ontwikkeld. Het roestvrije toestel wordt bediend met een voetpedaal. “De zuil is extreem stabiel en vergt erg weinig onderhoud”, zeggen de initiatiefnemers. Meer info via sales@livinginnovations.eu.

Creabo in Houthalen-Helchteren, gekend voor gepersonaliseerd borduurwerk op beroepskleding en reclamedragers, heeft nu ook een assortiment met anti-corona-artikelen in de aanbieding. De handgels, maskers, handschoenen en andere items worden in pakketjes verzameld. Personalisering met logo, foto of tekst is mogelijk.

– Flagbag, het stoffenatelier van de Kringwinkels, pakt uit met unieke herbruikbare mondmaskers. Ze zijn gemaakt van afgedankte vlaggen van stad Hasselt. Deze Flagbag-pareltjes zijn te koop voor 9 euro bij Kringwinkel Okazi in Hasselt en Hendrikshuis.

SCV Limburg, de dynamische vereniging van senior consultants, is klaar om bedrijven door de woelige corona-tijden te loodsen. De ervaren en competente ex-managers en bedrijfsleiders weten als geen ander dat een crisis ook opportuniteiten doet ontstaan. Speciaal voor de herstart van onze Limburgse kmo’s werd een team samengesteld dat alle aspecten van de business kan doorlichten en optimaliseren.

– Een team van Limburgse ondernemers heeft unieke wasunit samengesteld. Onderhoudstechnieker Tom Marquez heeft daarvoor de krachten gebundeld met A & L Jeubis en OTM-Metalworks. Hun metalen toestel bevat zorgvuldig uitgekozen ontsmettingsmiddelen. “Het onderscheid met andere ligt in de stevigheid en onderhoudsvriendelijkheid van ons toestel”, zo klinkt het. Meer info en bestellingen via: tommarques@hotmail.com.

– Kunstenaar Tom Herck plaatste zopas een gigantisch kunstwerk aan de ingang van het ziekenhuis in Sint-Truiden. Er kunnen boodschappen aan toevertrouwd worden, dit als ondersteuning van de zorgsector. Heel wat Limburgse bedrijven verleenden hun medewerking aan dit project, zoals Vandebroek interieur, Heylen Inox en Staal Creaties, STVV, Buro K, Yontec, Kris Mathijs, Spaas Kaarsen, Hubo, Ijzerwaren Pirard en Alu Kraan Service.