Nieuws Limburg Coronamaanden om nieuwbouw recht te trekken

Coronamaanden om nieuwbouw recht te trekken

Coronamaanden om nieuwbouw recht te trekken

Sit & Sleep: dat hebben de Voordenkers van Mathieu Gijbels niet gedaan, want dan was het nieuwe gebouw van Sit & Sleep in Hasselt nooit op tijd klaar geweest… Na een investering van 1,3 miljoen euro zwaaien de deuren van de meubelwinkel op de Genkersteenweg maandag open.

Het was in de coronazomer van vorig jaar dat de afbraakwerken van het oude gebouw zijn gestart. Aansluitend werd de eerste steen gelegd van een modern winkelpand met een oppervlakte van 1.500m². Het ontwerp van architectenbureau Geubbelmans – Andries werd uitgevoerd door bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Oudsbergen. Het laatste likje verf, waarmee de investering afklokte op 1,3 miljoen, werd vorige week aangebracht. Daarna konden de spullen verhuizen van de tijdelijke pop-upstore, naar de nagelnieuwe showroom, die zodat maandag de deuren opende. Er staan meubelen uitgestald die de zit- en slaaphouding bevorderen. Sit & Sleep heeft naast de winkel in Hasselt ook vestigingen in Leuven en Antwerpen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.