Nieuws Limburg Corswarem mag prestigieus label op de kast zetten

Corswarem mag prestigieus label op de kast zetten

Corswarem mag prestigieus label op de kast zetten

FAC, de federatie van aluminiumconstructeurs, heeft zopas het FAC-kwaliteitskeurmerk afgeleverd aan Corswarem uit Tongeren. Het gaat om een label dat wordt toegekend na een onderzoek door onafhankelijke keuringsinstanties.

corswarem tongerenDe bedoeling van het FAC-keuringslabel is de professionalisering van de sector te versnellen. Bedrijven worden aangemoedigd om hun kwaliteitsniveau op te drijven. Klanten, maar ook ‘voorschrijvers’ zoals architecten, die tuk zijn op hoge kwaliteit, kunnen vervolgens bewust kiezen voor leveranciers met het FAC-label.

Corswarem is niet de eerste onderneming in Limburg die de onderscheiding ontving. Onder meer Alu2+ (Sint-Truiden), Schiffeleers Glas (Alken) en Hegge (Hamont-Achel) staan al op de lijst van de gecertificeerde bedrijven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.