thibaut courtois x elite sport-1-2 kopie

Courtois bestelt zijn handschoenen in Veldwezelt

Simon Wagner, voormalig jeugdkeeper van KRC Genk, heeft voor zijn werkgever Elite Sport een mooi contract gesloten met Thibaut Courtois. Onze nationale doelman gaat de komende 3 jaar zijn netten schoon houden met de keepershandschoenen van het internationale merk.

Het was in Madrid dat Thibaut Courtois zopas een contract tekende met Elite Sport, fabrikant van keeperhandschoenen. De nummer één van ons land, en door velen beschouwd als de beste ter wereld, zal ook als uithangbord van het merk fungeren, meer bepaald voor de types Revolution 2 Combi Black en Revolution 2 Combi White.

Simon Wagner, de Lanakenaar die zelf jarenlang timmerde aan een keeperscarrière op hoog niveau, realiseerde de deal in naam van Elite Sport. "Dat de beste doelman ter wereld met ons merk gaat spelen, daar zijn we uiterst tevreden mee", zegt hij. "Alleen al de uitstraling van Thibaut naar de jeugd toe is erg groot. Het zal onze specialisatie in keepershandschoenen nog meer in de verf zetten bij een mondiaal publiek. Zo lanceren we een campagne in de VS, waar Real Madrid onlangs op tournee was. Een ideaal moment."

Thierry Courtois, vader van Thibaut, licht de samenwerking toe: "Elite Sport is een merk dat erg open staat voor innovatie en vooruitgang. Thibaut kan zijn kennis met hen delen, en vice versa. Er is veel mogelijk. Zo krijgt Thibaut zijn eigen lijn van handschoenen, en zal hij als het gezicht van het merk fungeren. De eerste indrukken van het bedrijf waren zeker al positief.”

Trouwens: ook Simon Mignolet speelt met handschoenen van Elite Sport. Bilzen, Sint-Truiden en Lanaken: één front!