cranium corda

Cranium-vogels strijken neer op Corda

Cranium, naar eigen zeggen de grootste speler in de Benelux op vlak van databescherming, opent een vestiging op de Corda Campus in Hasselt. "Dit is voor ons de ideale uitvalsbasis om internationaal te groeien in de Euregio Maas-Rijn", aldus Geoffrey Keunen, de drijvende kracht achter het Limburgse kantoor.

Cranium heeft de hoofdzetel in Zaventem. Er werken 75 juristen en gespecialiseerde IT-profielen. Naast kantoren in België, Luxemburg, het VK, Nederland en de VS, wordt nu de zesde vestiging geopend in Hasselt. Daarmee wil de specialist in privacy-, security- en datamanagement zich dichterbij de bestaande en potentiële klanten in de wijde regio settelen. Dat is niet alleen Limburg, maar meteen het totale grensgebied van België, Nederland en Duitsland.

“Op de Corda Campus zijn veel techbedrijven gevestigd die variëren van start-ups en scale-ups tot grote multinationals”, weet Geoffrey Ceunen, Business Development Manager bij Cranium. “Bovendien ligt de campus in het centrum van de Euregio en huizen hier een groot aantal van onze klanten. De nabijheid is zeer belangrijk om de beste service te kunnen leveren. De Corda Campus is bovendien een plaats waar echte businesscommunities ontstaan die elkaar ondersteunen en helpen ontwikkelen. Wij vereenzelvigen ons met het innovatieve karakter van de Corda Campus en we hopen de creatieve bedrijfscultuur in Hasselt zelf vorm te geven, maar ook verder te integreren in ons bedrijf.”

Cranium gaat alvast op zoek naar bijkomend talent om de nieuwe vestiging in Hasselt gestalte te geven.