Nieuws Limburg Crijns kopieert zaak Bilzen in Dilsen

Crijns kopieert zaak Bilzen in Dilsen

Crijns kopieert zaak Bilzen in Dilsen

Het familiebedrijf Crijns, dat in Bilzen een tankstation, carwash, broodjesbar, winkel in autoproducten én een service voor autodetailing uitbaat, gaat een tweede vestiging openen in Dilsen-Stokkem.

Op de nieuwe locatie in Dilsen-Stokkem zal Crijns starten met een winkel in autobenodigdheden en daarnaast een atelier voor autodetailing openen. Dat is het reinigen, bewerken en beschermen van voertuigen tegen krassen en andere beschadigingen zodat ze zich opnieuw in een nieuw-staat bevinden. Vaak gaat het om wagens die klaargestoomd worden voor verkoop op de tweedehandsmarkt.

“De winkel die we erbij zullen lanceren, speelt in op de grote vraag van mensen die als hobby met detailing bezig zijn”, legt zaakvoerder Jony Crijns uit. “Het is een extra service als aanvulling op onze webshop, die intussen in het wereldje al enige bekendheid geniet.”

Het pand, gelegen op het Ondernemerspark Soerveld aan de Rijksweg, wordt momenteel nog in gereedheid gebracht om de volgende weken operationeel te zijn.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.