Nieuws Limburg Croonen maakt business lounge in nieuwe topzaak

Croonen maakt business lounge in nieuwe topzaak

Croonen maakt business lounge in nieuwe topzaak

Horeca-ondernemer (en HR-expert) Wim Croonen pakt uit met een nieuwigheid in zijn meest recente restaurant Partaasch. Een aparte ruimte is ingericht als business lounge, waarmee hij mikt op dinner-meetings voor raden van bestuur, directieteams en andere zakelijke vergaderingen.

Partaasch, gelegen in het prachtig gerenoveerde hoofdgebouw van Thor Park in Genk, is nu iets langer dan een jaar open. Horeca-ondernemers Filip Vanheusden en Wim Croonen serveren er gastronomische verrassingen voor het grote publiek. Enkele weken na de opening werd de zaak al bekroond met 13 punten in de culinaire gids Gault&Millau. Partaasch was tevens één van de eerste in België om het Green Key Label in ontvangst te nemen, een bekroning voor de aandacht die gaan naar ecologie en duurzaamheid.

Wim Croonen is tevreden met de start. “Op een totaal nieuwe campus zoals Thor Park moet je uiteraard even zoeken naar je plaats”, vertelt hij. “In de beginfase is het afwachten welk publiek de weg naar hier vindt en wat hun verwachtingen zijn. Momenteel staan we al enkele stappen verder. We merken dat we op culinair vlak in staat zijn om onze gasten te verrassen en dat we qua beleving en sfeer de juiste snaar raken. Het team is bovendien top.”

Privacy
Voor de verdere uitbouw van de zaak lanceert Croonen een nieuw concept. “We hebben naast het restaurant een aparte ruimte ingericht voor business meetings”, zegt hij. “Er is plaats voor 8 tot 20 mensen om in een gezellig kader te vergaderen en te eten. Door de glazen wand aan de voorzijde is er visueel contact met de rest van het restaurant, maar toch is er voldoende privacy.” Het is niet de enige investering in Partaasch. Croonen sleutelt nog voortdurend aan bijzondere accenten om de beleving te verhogen. “En zo wringen we ons geleidelijk tussen de grote jongens van de Limburgse horeca”, besluit hij.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.