Schermafbeelding 2024-03-15 om 09.24.57

Cuyvers en Gijbels doen Dream Baits van de hand

Dream Baits, het Genkse bedrijf dat innovatief aas maakt voor karpervissers, komt in handen van sectorgenoot Marcel Van Den Eynde.

Dream Baits werd destijds opgericht door ondernemer Bob Cuyvers en Mario Gijbels. Ze ontwikkelden een breed gamma van innovatief lokaas voor karpervissers. De fabriek in Genk werd van nul af uitgetekend, opgebouwd en uitgebreid tot een internationale referentie in de hengelsport. De wetenschappelijk uitgekiende samenstelling van het voer, gemaakt van hoogwaardige ingrediënten, maakt volgens de vissers wel degelijk een groot verschil in het toehappen van de vangst. Vandaar het succes.

Maar na vele jaren van intensieve ontwikkeling en marketing, geven Bob en Mario nu de fakkel door. In een video aan hun klanten zeggen ze dat Dream Baits door de overname nieuwe en vooral meer mogelijkheden krijgt om te groeien. "Marcel Van Den Eynde is een familiebedrijf (uit Dendermonde) dat ondertussen al meer dan 30 jaar bestaat", legt Bob Cuyvers uit. "Ze zijn eveneens gegroeid uit hun passie om een verschil te maken met hoogstaande en kwaliteitsvolle producten. Door met hen samen te smelten kunnen we elkaars expertise, kanalen en producten versterken en verbreden in de markten in heel Europa en daarbuiten."

En zo leeft de dream van Dream Baits verder.