Nieuws Limburg Cynex bij top 3 van boekhouders met hoek af

Cynex bij top 3 van boekhouders met hoek af

Cynex bij top 3 van boekhouders met hoek af

Cynex, het ‘alternatieve’ boekhoudkantoor uit Hasselt, is één van de drie kanshebbers voor de trofee van het meest innovatieve accountants- of administratiekantoor van België. Dat heeft de professionele jury van de Cloud Accountant Award beslist.

jeroen Meens CynexDe wedstrijd is bestemd voor kantoren die niet alleen alles berekenen voor hun klanten, maar hen ook voorzien van gevraagd én ongevraagd advies. “Rebelse accountants die de status quo van de accountancy-branche blijven uitdagen,” stelt Exact, het softwarehuis dat de onderscheiding uitreikt. “Deze voorlopers moeten erkend en beloond worden en dat doen wij met deze Cloud Accountant Award.”

Cynex is een snelgroeiend bedrijf, dat is ontstaan uit de frustratie van ondernemers die hun financiële gegevens beter wilden begrijpen. Het kantoor gebruikt software om het cijfermateriaal toegankelijk te maken voor niet-specialisten. Het advies dat hierbij wordt gegeven, behelst meerdere facetten van het management, zoals investeringen, overnames, enzovoort.

“Na jaren van investeren en innoveren is deze nominatie een mooie erkenning dat onze aanpak en concept werkt,” aldus mede-oprichter Jeroen Meens. “De accountant van de toekomst, vandaag.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.