Nieuws Limburg Dak uit Bree voor station van Rotterdam

Dak uit Bree voor station van Rotterdam

Dak uit Bree voor station van Rotterdam

Een 5-tal weken geleden meldde Dirk Trippaers, algemeen directeur van ME Construct, op deze website dat er een groot contract zat aan te komen (lees artikel hier). Onze collega’s van de krantenredactie wisten intussen te achterhalen dat het Breese constructiebedrijf de dak- en gevelbekleding van het nieuwe station van Rotterdam mag leveren, goed voor een waarde van 3,3 miljoen euro.

In totaal gaat het om 15.000 vierkante meter roestvrij staal. “Bovendien wordt dezer dagen in Braine l’Alleud, ten zuiden van Brussel, gestart met de werken aan het nieuwe gebouw van farmareus UCB,” Dirk Trippaers in de krant. “Dat contract is goed voor 2,3 miljoen euro.” Het hele artikel uit Het Belang van Limburg van afgelopen zaterdag kan u hier lezen als pdf: artikel ME Construct

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.