Nieuws Limburg Dakwerkers trekken van schuur naar industriepark

Dakwerkers trekken van schuur naar industriepark

Dakwerkers trekken van schuur naar industriepark

Erik Theunissen en zijn zoon Jordy, bedrijfsleiders van het Lommelse dakwerkersbedrijf Thebo, hebben hun intrek genomen in een nieuw, hypermodern pand. Op de industriezone Rietkolk hebben ze alle ruimte om de groei-ambities invulling te geven.

Vader en zoon Theunissen runnen de zaak al zo’n 10 jaar. Ze zijn gestart in een verouderde schuur, die al snel te klein werd. Ze vonden 8 jaar geleden een nieuw onderkomen, maar ook die locatie voldeed niet langer aan de eisen. Vandaar werd 3 jaar geleden gestart met de zoektocht naar een moderne vestigingsplaats. Na contact met projectontwikkelaar Van den Boer Concept, wisten ze een plekje te reserveren op Rietkolk in Lommel.

Van den Boer Concept, dat zelf tegenover het gebouw van Thebo is gevestigd, zorgde voor een functioneel complex op maat, van meer dan 2.000 m², waarvan zo’n 700 atelierruimte. De zaakvoerders zijn opgetogen met hun nieuwe uitvalsbasis: “We vinden het vooral fijn dat er een goede verstandhouding is tussen alle bedrijven die hier op Rietkolk gevestigd zijn”, aldus Erik Theunissen. “We zijn goede buren van elkaar, die helpen waar nodig en ervaringen uitwisselen om beter zaken te doen. Misschien is dit wel het gezelligste industriepark van Limburg”, lacht hij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.