Nieuws Limburg Dalemans knipt: tot op de Comma!

Dalemans knipt: tot op de Comma!

Dalemans knipt: tot op de Comma!

Met een precies coronaknipje heeft burgemeester Jan Dalemans vrijdag het nieuwe kantorencomplex Comma in Hechtel-Eksel geopend. Daarmee nemen bedrijven als Vastgoed C, BNP Paribas Fortis, YES Communicatie en Leagle er nu officieel hun intrek. Ook de voormalige eigenaars, Liliane en René Schreurs, fleurden de inhuldiging op.

Aan de gekende rotonde in het centrum van Hechtel, waar vroeger een vervallen tankstation stond, is vrijdag het startschot gegeven van een nieuw avontuur. Onder impuls van bouwheer Capelle Real Estate, werd hier de afgelopen maanden hard gewerkt aan de realisatie van een totaal nieuw complex dat bestaat uit 3 appartementen en 4 kantoorruimtes. Burgemeester Jan Dalemans en schepen van Economie Nele Lijnen mochten het lintje doorknippen die de start symboliseert van dit mooie project.

Lang voor de oplevering hadden 4 ondernemingen hun handtekening gezet onder een verhuurcontract. BNP Paribas Fortis, Vastgoed C, YES communicatie en Leagle hebben hier een nieuwe thuisbasis gevonden. Het nieuwe complex werd Comma gedoopt, refererend naar het (rond)punt Comma of naar de deur die altijd openstaat: “Comma’ar af”, luidt het uitnodigend.

Burgemeester Jan Dalemans is enthousiast: “Als gemeente zijn we enorm verheugd dat we vandaag dit prachtige gebouw officieel mogen openen. Dit is niet alleen een opwaardering voor de omgeving van het rond punt, maar een verdere upgrade van heel onze gemeente. Dit mooie dorpszicht zal bepalend zijn voor
de volgende decennia en zal nieuwe ondernemers in onze gemeente aantrekken.”

Schepen Nele Lijnen vult aan: “Dit 21e-eeuws, iconisch gebouw zet de toon van een sterk verankerde lokale economie. Het staat symbool voor economisch optimisme, hard samenwerken, creativiteit, jong en dynamisch ondernemerschap.”

Bouwheer Didier Capelle is trots: “Een ondernemersdroom wordt vandaag werkelijkheid. Het was een bijzonder intens jaar. Corona dreigde meermaals roet in het eten te gooien, maar dankzij de inzet en de doorzetting van alle (bouw)partners kunnen we heel fier zeggen dat we het gehaald hebben.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Sibylle V. 2021-04-13 12:24:03

Knap! Een meerwaarde voor Hechtel.

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.