Nieuws Limburg Dancing wordt exclusieve kienhal

Dancing wordt exclusieve kienhal

Dancing wordt exclusieve kienhal

Het ondernemerskoppel Natascha Salaets en Marc Lenskens heeft een drastische beslissing genomen over hun dancing Astrid in Zelem. De zaak zal niet meer gebruikt worden als danspaleis, maar alleen nog dienen om te kienen.

Maar liefst 43 jaar lang was het elke week feest in dancing Astrid. Vooral op zondagnamiddag kwam het publiek tussen 40 en 60 jaar er met plezier de beentjes losgooien. Op andere dagen diende de dansvloer als speelzaal. De prachtige prijzen verhuisden van eigenaar telkens er iemand met forse stem ‘kien’ door de disco deed galmen. Uiteraard ligt al dit vertier al zowat een jaar stil om het coronavirus onschadelijk te maken.

Maar eens alles opnieuw mag, wordt het toch helemaal anders. Uitbaters Natascha Salaets (50) en Marc Lenskens (53), die dancing Astrid huren, gaan stoppen met de disco in Zelem. Dat komt omdat ze in Scherpenheuvel dancing De Kroon hebben overgenomen en daar de danspasjes naartoe willen transfereren. In Zelem blijft dan nog alleen de kienactiviteit bestaan.

“Mijn ouders hebben de uitbating 23 jaar voor hun rekening genomen”, zegt Natascha. “In 2000 hebben Marc en ik de fakkel overgenomen. Met de keuze voor het kienen breekt nu een nieuw hoofdstuk aan. De klanten die willen dansen heten we na de heropening van harte welkom in De Kroon”, besluit Natascha, die zelf achter de draaitafels voor de ambiance zal zorgen.

LW/AT/KMe

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Genk
Genk

Stijn is rijp voor overname

Het Genkse bedrijf Euro-Serre krijgt een kersverse zaakvoeder. Stijn Lemmens neemt het bedrijf van zijn ouders Robby en Lisette over. Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.