Nieuws Limburg Dat was 2015… Happy Holidays!

Dat was 2015… Happy Holidays!

Dat was 2015… Happy Holidays!

Het team van Made in Limburg wenst u, uw familie en collega’s een deugddoende kerstperiode én een uitstekend 2016! Of Limburg er economisch bovenop geraakt, ligt volledig in uw handen. De ambities zijn groot, dus moeten de batterijen opgeladen zijn om er stevig tegenaan te gaan. Vandaar dat deze feestdagen u ongetwijfeld energie en inspiratie zullen geven om de doelstellingen voor 2016 scherp te stellen. We maken in de komende maanden graag een nieuwsbericht over alle fantastische resultaten die hier uit voortvloeien!

We gaan zelf ook even in ‘vakantiemodus’. Dat wil zeggen dat de dagelijkse nieuwsbrieven eventjes niet op de post gaan. Als er ons interessant economisch nieuws bereikt, brengen we dat uiteraard wel op de website en onze social media-kanalen. De volgende goed gevulde nieuwsbrief zit op 4 januari om 6u30 in uw bus!

En nu: de riem er af en de feestneus op!

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.