blauwe vogel dubai

De Blauwe Vogel is beste van Europa

Op de Dubai Travel Awards is reisbureau De Blauwe Vogel uit Sint-Truiden uitgeroepen tot beste agency van Europa. "Het is een fantastische eer dat we als familiaal Limburgs bureau het haalden van 4 multinationale mastodonten", zegt Trudo Carlier, die pas met de trofee in België is geland.

Dubai is wereldwijd één van de topbestemmingen voor toeristen. Duizenden reisagentschappen bieden dan ook formules aan om de wereldstad in volle glorie te bezoeken. Op de Dubai Travel Awards, gehouden in het prestigieuze Armani Hotel in de Burj Khalifa (nog steeds het hoogste gebouw ter wereld), werden de meest trouwe partners van de toeristische sector in de bloemen gezet.

De competitie om als beste reisbureau uit de bus te komen was niet mals. "We moesten het opnemen tegen 4 Europese multinationals, maar wij hebben als reisfamilie Carlier toch maar mooi gewonnen", aldus een trotse zaakvoerder Trudo Carlier. "Een bewijs dat ons vakmanschap alom gewaardeerd wordt. Wij begeleiden jaarlijks zo'n 3.000 klanten naar Dubai in onze citytrip-formule, aangevuld met de reizigers die op onze cruises door het Midden-Oosten ook in Dubai halt houden. Een mooi volume van tevreden klanten, dus ja, een toch wel terechte erkenning, mogen we zeggen!"

Op de foto: Trudo & Julian Carlier, Stefaan (Dubai-manager De Blauwe Vogel), de chef-kok en de manager van het Armani Hotel.