Nieuws Limburg De Blauwe Vogel wint prijzen en is uniek in Europa

De Blauwe Vogel wint prijzen en is uniek in Europa

De Blauwe Vogel wint prijzen en is uniek in Europa

Het familiale reisbureau De Blauwe Vogel uit Sint-Truiden is in de wolken. “Voor de neus van vele grote jongens hebben we, zowel voor onze Europese cruises als onze citytrip naar de Emiraten, een mooie onderscheiding ontvangen”, zegt zaakvoerder Trudo Carlier.

De eerste prijs die recent richting Sint-Truiden kwam, is die van beste cruiseverkoper voor de rederij Croisi Europe. “Zij hebben enorm veel rivierschepen op de Rijn, Moezel en Donau”, aldus Carlier. “Het afgelopen jaar hebben we diverse schepen volledig gecharterd en zijn zo één van de voornaamste afnemers. Vandaar deze prijs.”

Een tweede ereteken kwam van de gekende luchtvaartmaatschappij Emirates. “Via hen hebben we afgelopen winter meer dan 2.500 klanten naar Dubai gebracht voor onze geliefde Emiraten-citytrip”, aldus de zaakvoerder. “Een enorm aantal, zeker als je weet dat wij werken vanuit één klein kantoortje in Sint-Truiden, terwijl alle reisorganisaties in het land voor deze prijs in aanmerking kwamen. Zelfs de ketens met soms wel 45 kantoren en verkooppunten konden we achter ons laten.”

Uniek
De Blauwe Vogel is aan een sterke opmars bezig. Met amper één vestiging wordt een omzet gehaald van 60 miljoen (al 22 jaar in stijgende lijn), goed voor 40.000 klanten. “Daarmee zijn we een unicum, want in heel Europa is er een reisorganisatie die met 1 verkooppunt deze cijfers kan voorleggen”, aldus nog Trudo Carlier. “Het doet me veel plezier, dat je als kleine, onafhankelijke speler nog perfect kan opboksen tegen mega-multinationals.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.