Nieuws Limburg De Gregorio neemt kantoor in Maastricht over

De Gregorio neemt kantoor in Maastricht over

De Gregorio neemt kantoor in Maastricht over

Architectenbureau De Gregorio & Partners, dat vorig jaar nog verhuisde van het centrum van Hasselt naar Tongeren, heeft het Nederlandse kantoor Coenegracht & Kromwijk uit Maastricht overgenomen. Stichter Alfredo De Gregorio neemt de gelegenheid te baat om de functie van CEO over te dragen en voorzitter van de raad van bestuur te worden. “Zo kan ik op een beter gestructureerde manier bezig zijn met inhoud en strategie op de lange(re) termijn,” zegt hij. “We hebben immers ambitieuze plannen, zoals een sterke omzetgroei, de wens om het studiewerk op een hoger researchpeil te brengen en verder te internationaliseren. De overname van Coenegracht & Kromwijk is daar een eerste stap in.”

Serge Bosmans, die al sinds hij in 1989 afstudeerde als architect, verbonden is aan De Gregorio & Partners, en sinds 2006 ok partner is, neemt de taak van CEO over. Hij krijgt de steun van een directiecomité, raad van bestuur en een reflectiegroep.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.