Nieuws Limburg De Groote aan het roer van Cegeka

De Groote aan het roer van Cegeka

De Groote aan het roer van Cegeka

Marc De GrooteMarc De Groote is de nieuwe Managing Director van Cegeka België. Hij volgt Christoph Neut op die vorige maand Cegeka verliet. Marc De Groote moet de sterke positie van de Hasseltse IT-reus in België bestendigen. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt hij ineens ook operationeel directeur van de softwarecluster van de hele Cegeka-groep. Hij maakt zo ook deel uit van de groepsdirectie.

“Met Marc De Groote trekken we een sterke Country Manager aan die voor onze Belgische klanten het eerste aanspreekpunt en het lokale gezicht wordt,” zegt CEO André Knaepen.”Hij heeft bovendien een ruime ervaring om onze softwarecluster uit te bouwen.” De Groote heeft 20 jaar operationele en managementervaring, onder meer bij softwaregroep Callataÿ & Wouters en bij CSC. Hij was ook bijna 2 jaar voorzitter van Agoria ICT.

“Cegeka is een bedrijf met een sterke ondernemingszin en klantgerichtheid,” vindt Marc De Groote. “Met complementaire teams wil ik onze meerwaarde voor klanten verder verhogen en blijven groeien in onze thuismarkt. Daarnaast hebben we met onze ontwikkelcentra in Leuven en Boekarest meer dan voldoende slagkracht om grote Europese softwareprojecten te realiseren. Na onze recente Europese overnames zijn we klaar om die competenties op grotere schaal in te zetten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.