Nieuws Limburg De hele vloot gaat aan de stekker

De hele vloot gaat aan de stekker

De hele vloot gaat aan de stekker

Studiebureau Enerdo uit Lummen is vastberaden om het hele wagenpark om te vormen naar elektrische aandrijvingen. De eerste 8 Tesla’s werden al geleverd, een volgende bestelling is onderweg. “We willen als adviesbureau voor energietechnieken het voorbeeld geven qua duurzaamheid”, zegt zaakvoerder Maarten Ooms, die in 11 jaar al 30 aanwervingen deed en nog steeds vacatures aan de lopende band uitschrijft.

Enerdo is een sterk groeiend studiebureau dat zich specialiseert in energietechnieken. “We adviseren klanten in de bouwsector voor de optimalisatie van hun projecten op vlak van verwarmen, koelen of ventileren”, zegt Maarten Ooms. “We trekken dus volledig de kaart van energiezuinigheid. Het is in dat opzicht dat we zelf het goede voorbeeld willen geven met een investering in een duurzaam wagenpark.”

Enerdo heeft de ambitie om alle bedrijfswagens te vervangen door elektrische exemplaren. “De eerste 8 Tesla’s zijn al toegekomen en binnenkort komen daar nog enkele Skoda’s en Volkswagens bij”, zegt de zaakvoerder. “Een hele operatie, want ons bedrijf telt momenteel 30 medewerkers. Dit jaar hebben we al 3 nieuwkomers mogen verwelkomen en bijkomende vacatures worden uitgeschreven. De elektrische voertuigen zijn een extra stimulans om gemotiveerde profielen aan te trekken.En zo blijven we verder stappen ondernemen om onze wereld op een mooiere manier achter te laten, door te inspireren en te innoveren,” besluit Maarten Ooms.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

LRM steekt prise in stort en plas

Op de Terhills-site in Dilsen-Stokkem werden zopas twee splinternieuwe zonnenpanelenparken officieel in gebruik genomen. Het gaat om eentje op het… Lees meer

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

Gascentrale door de neus geboord

Het Duitse RWE, dat recent Dils-Energie overnam, krijgt geen vergunning voor de bouw van een nieuwe elektriciteitscentrale in Rotem, Dilsen-Stokkem.… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.