Nieuws Limburg De klantvriendelijkste vind je in Tongeren, Oudsbergen en Schulen

De klantvriendelijkste vind je in Tongeren, Oudsbergen en Schulen

De klantvriendelijkste vind je in Tongeren, Oudsbergen en Schulen

Op de Belgian Hospitality Awards, die de meest klantvriendelijke winkels en horecazaken van het land bekronen, zijn er 3 Limburgse bedrijven als over-all winnaar uit de bus gekomen: Eat@Home in Oudsbergen, Vinotel X in Tongeren en Spar Schulen in Herk-de-Stad kaapten elk in hun categorie de hoofdprijs weg.

Het was al voor de 13e keer dat de Hospitality Awards werden uitgereikt. Het is een wedstrijd waar horecazaken en retailers zich voor kunnen inschrijven om hun klantvriendelijkheid, gastvrijheid en service te laten testen door een jury.

Na een bezoek van de deskundigen, werden de teerlingen geworpen en de winnaars van elke categorie aangeduid. Daarbij ook enkele Limburgse ondernemingen, die uitblinken in optimale klantenservice. Zo mag frituur Eat@Home in Oudsbergen (Arjan Wu) zich de klantvriendelijkste afhaalzaak van het land noemen. Bij de drankgelegenheden werd de titel toegewezen aan Vinotel X in Tongeren (Manuela Villalona). Tot slot vinden we ook de klantvriendelijkste buurtwinkel van het land terug in Limburg, met name Spar Schulen (Herk-de-Stad), de zaak van Jean-Libert Abrams.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.