Nieuws Limburg De Vos Biscuiterie en Luka Wafels (Halen) overgenomen

De Vos Biscuiterie en Luka Wafels (Halen) overgenomen

De Vos Biscuiterie en Luka Wafels (Halen) overgenomen

Paul Cochez, zaakvoerder van koekjesbakkerij Sint-Rochus in Herk-de-Stad, heeft in Halen wafelbakkerij Luka en De Vos Biscuiterie overgenomen. “Ik ben 6 jaar geleden gestart met Sint-Rochus en behaalde toen een omzet van 1800 euro,” begint hij het verhaal. “Dit jaar hopen we toch af te sluiten in de richting van 4 miljoen. Het is in onze sector een kwestie van opeten of opgegeten worden. Vandaar de keuze om via enkele overnames verder te groeien.”

Sint-Rochus is marktleider in gevulde speculoos, en breidt nu het gamma verder uit. “We hebben de afgelopen jaren enorm veel geïnvesteerd, wat geen evidentie is in economisch onzekere tijden. We zullen dit blijven doen, onder meer in automatisering. We blijven dan ook ambitieus. In de eerste plaats willen we onze positie op de exportmarkt verder versterken. Weldra nemen we bijvoorbeeld deel aan 4 beurzen, waar inkopers uit de hele wereld samentroepen.” De Limburgse koekjesgroep stelt momenteel zo’n 20 mensen tewerk, aangevuld met een 10-tal uitzendkrachten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.