De wissel lanaken

De Wissel wisselt van zaakvoerders

De gekende Brasserie De Wissel in Rekem (Lanaken) heeft nieuwe uitbaters. Zus en broer Laura (33) en Michaël (35) Timmermans, nemen op 1 oktober officieel de fakkel over van Els Prickaerts en Remi Wanten.

De Wissel is één van de meest gekende horecazaken aan de Maaskant. De brasserie serveert voor maximaal 60 mensen binnen en evenveel op het terras, een ruime selectie van gerechten en dranken.

De bezielers Els Prickaerts en Remi Wanten zochten naar waardige opvolgers om hun geesteskind verder te zetten. Die moesten niet ver worden gezocht, want Laura Timmermans staat al 11 jaar in de keuken van De Wissel. Zij gaat vanaf 1 oktober, samen met haar broer Michaël, zorgen voor de wissel van wacht. Els en Remi zullen nog heel de maand oktober actief blijven om de overgang zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Er zal conceptueel niet zoveel veranderen. "Klopt. We gaan de zaak als aanpakken zoals vanouds", aldus Laura en Michaël. "Dat zullen de vaste klanten graag horen. We blijven streven naar de gekende topservice, en dat zal zeker lukken!"