Nieuws Limburg De Witte Merel is overgenomen

De Witte Merel is overgenomen

De Witte Merel is overgenomen

Autocarbedrijf De Witte Merel, in 1983 opgericht door Jos Carlier en Betsy Aerts, is overgenomen door Alk Reismakers. Geert en Rik Gaens krijgen er op die manier een vloot van 13 bussen voor schoolvervoer en toerisme bij.

Wat doe je als je naar de 80 loopt en geen opvolging hebt? Juist, dan verkoop je je bedrijf. Dat is exact wat de zaakvoerders van De Witte Merel uit Sint-Truiden hebben gedaan. Ze vonden een geknipte overnemer in Alk Reismakers, het reiskantoor van Geert en Rik Gaens uit Alken.

“Dankzij deze uitbreiding en vernieuwing kunnen we nog sterker inzetten op duurzaam, comfortabel en veilig passagiersvervoer in binnen- en buitenland”, aldus Geert en Rik Gaens. “En dit steeds met een familiaal karakter. Want ondanks de diverse acquisities en een forse groei in de afgelopen jaren, blijven we een familiebedrijf op mensenmaat”, benadrukken de overnemers.

Reageer op dit bericht

Reacties

Stijn O. 2021-11-17 19:28:44

Proficiat met de overname Rik.

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.