deborah bielen

Debora heeft jouw identiteit op de plank liggen

Het Genkse bedrijf No Nonsense Design, aangevuurd door Debora Bielen, heeft een nieuwe tak in het leven geroepen. Onder de naam Skinto worden kant-en-klare pakketten aangeboden die een nieuw logo en huisstijl op een betaalbare manier mogelijk maken.

Debora Bielen combineert de vaardigheden als grafisch vormgever met die van interieurarchitecte. Met haar bureau No Nonsense Design ontwerpt ze vooral interieurs voor vrije beroepen en kmo’s, zoals horecazaken, kantoren, winkels, medische praktijken, enzovoort. Op basis van de eigenschappen die het bedrijf in het interieur naar voor wil brengen, en de missie en de visie die onderschreven worden, ontwerpt Debora desgewenst ook een nieuw logo, huisstijl en andere grafische blikvangers.

“Toen ik de vraag kreeg naar een handig en goedkoper alternatief om zich grafisch te profileren, ben ik een aantal leuke pakketten gaan uitwerken”, vertelt Debora Bielen. “Onder de naam Skinto vind je diverse designs om in je eigen branding mee aan de slag te gaan. Skinto verwijst naar je ’tweede huid’, zeg maar de identiteit die je als bedrijf naar buiten wilt brengen. Vandaar dat een professioneel uitzicht van alle informatiedragers noodzakelijk is. En dat bieden we aan erg scherpe tarieven.”

De pakketten kunnen online afgehaald worden en vervolgens direct worden toegepast. “We mikken qua cliënteel op starters, solo-preneurs en heel wat kleinere ondernemingen die een mooie uitstraling belangrijk vinden, maar hier geen mega-budgetten voor willen vrijmaken”, aldus nog Debora Bielen. “Met Skinto is dat probleem nu dus volledig van de baan…”