Nieuws Limburg Deckers uit Dilsen dikt fors aan

Deckers uit Dilsen dikt fors aan

Deckers uit Dilsen dikt fors aan

BouwPunt Deckers uit Dilsen, één van de belangrijkste bouwmaterialenhandels uit de provincie, is gegroeid als kool. De winkel werd uitgebreid van 1500 naar 8000 m² en er kwam een nieuw magazijn bij van 1000 m². De totale investering van deze expansie bedroeg 1,7 miljoen euro. Bijkomend legde Deckers nog eens 1,4 miljoen op tafel om zonnepanelen te plaatsen op een oppervlakte van 2315 m².

De groei uit zich niet alleen op vlak van oppervlakte. Ondanks de crisis kon het bedrijf bijna ieder jaar een flinke omzetstijging realiseren, goed voor een toename van 26% in de laatste 5 jaar. Het personeelsaantal steeg gelijkmatig tot 34.

Deckers is een echt familiebedrijf, met Peter, Mathieu en Paul Deckers als vertegenwoordigers van de tweede generatie aan het hoofd. Peter is ook voorzitter van Adimat (Bouwpunt), met 300 miljoen euro omzet de grootste aankoopgroepering van bouwmaterialen in ons land. Intussen maakt ook de derde generatie zich klaar om het operationele management te vervoegen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.