Nieuws Limburg Decorbouwer slaat tenten op in Lommel

Decorbouwer slaat tenten op in Lommel

Decorbouwer slaat tenten op in Lommel

Eye-Opener Decors, het bedrijf van Peltenaar Lars van den Dungen en Siemon Ariens, is voortaan terug te vinden in Lommel. Daar pakken ze alvast uit met een stunt. Uit alle droom-interieurs die gezinnen bij het bedrijf insturen, wordt ééntje gekozen voor de uitvoering van A tot Z.

 

Eye-Opener Decors was gevestigd in Turnhout en is nu verhuisd naar Lommel. Daar is meer plaats om creatieve decorelementen uit te denken en op te bouwen. Het jonge bedrijf werkt vooral voor de evenementensector. We hoeven u niet te vertellen dat het orderboekje in dat segment momenteel nagenoeg leeg is. “Hier en daar hebben we wel nog een aantal mooie projecten gerealiseerd, zoals de vernieuwing van de inkomhal in het ziekenhuis van Geel en het Sinthuis in Tienen”, zegt Siemon Ariens. “Toch noopt corona ons om heel creatief te zijn.”
Het duo heeft het roer omgegooid door zich te storten op het ontwerp en de productie van fantasierijke speelhuisjes voor in de tuin. “Een succes, want de agenda is opnieuw goed gevuld”, aldus het duo. “Een verbreding naar de B2C-markt, die we levendig houden met een tof eindejaarsproject. We vragen mensen naar hun droom: hoe zouden zij willen dat hun interieur eruit ziet? Nog tot 25 november mogen alle dromen ingezonden worden (via deze link). Daarna kiezen we één winnaar, wiens project we van A tot Z gaan uitvoeren.”
De nieuwe Limburgse firma heeft nog meer marketingstunts op het oog. “We laten niemand minder dan Astrid Coppens (Nuyens) 10 geschenkboxen weggeven met peperkoek en eetbare lijm. Daarmee kunnen gezinnen dan een eigen peperkoekenhuis knutselen.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Sibylle Vanhove 2020-11-24 09:27:59

"De Limburgers heten u welkom!" Succes.

Tine Pauly 2020-11-20 09:58:21

Welkom in Lommel! Veel succes!

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio