Nieuws Limburg Dell dankt AppSys met prijs voor prestaties

Dell dankt AppSys met prijs voor prestaties

Dell dankt AppSys met prijs voor prestaties

De AppSys ICT Group, met vestigingen in Houthalen, Peer en Eindhoven, heeft zopas de Datacenter Partner of the Year Award gewonnen. Het is een prestigieuze onderscheiding die Dell Technologies toekent aan een trouwe afnemer van hun producten.

Elk jaar organiseert Dell Technologies, toch één van de grootste leveranciers wereldwijd van IT-producten en diensten, een forum in Brussel waar de belangrijkste partners op uitgenodigd worden. Apotheose is de uitreiking van een aantal onderscheidingen, die per categorie, een aantal zakenrelaties op een voetstuk plaatsen. Deze editie mocht AppSys ICT Group, het bedrijf van zaakvoerders Kris Nijs en Werner Jans, op het hoogste schavot plaatsnemen voor de award van Datacenter Partner of the Year.

“De andere genomineerden waren niemand minder dan Proximus, Inetum-Realdolmen, Econocom en ePact”, somt Kris Nijs op. “Vandaar is dit de meest waardevolle erkenning die we als Limburgs bedrijf konden krijgen voor het harde werk. Het is een mooie bekroning voor alle inspanningen van alle AppSys-medewerkers, die vol toewijding en passie onze klanten hebben bediend.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.