Nieuws Limburg Deloitte neemt ondernemende studenten op sleeptouw

Deloitte neemt ondernemende studenten op sleeptouw

Deloitte neemt ondernemende studenten op sleeptouw

Junior Consulting, de vereniging van studenten Bedrijfseconomische wetenschappen (BEW) van de UHasselt, heeft een samenwerkingsakkoord gesloten met Deloitte in Hasselt. Deloitte gaat de studenten praktisch begeleiden bij de uitvoering van hun projecten.

SSU JC DeloitteJunior Consulting is de vzw van de studenten BEW die een brug wil slaan tussen de studenten en het ‘echte’ bedrijfsleven. Ze doen dat via het organiseren van evenementen en voordrachten, workshops en trainingen en anderen projecten samen met bedrijven en/of organisaties. “Op die manier willen we de studenten tijdens hun studies al meer voeling geven met de praktijk,” zegt Jonas Asnong, voorzitter van Junior Consulting. Daarbij krijgen ze de steun van StudentStartUp, het project aan de UHasselt dat ondernemerschap (intern en extern) bij de studenten stimuleert.

Deloitte wil hen bij die verschillende projecten met raad en daad bijstaan. “We willen deze young potentials absoluut steunen,” zegt Dominique Roux van Deloitte. “We willen hen bijvoorbeeld helpen met de concrete aanpak van een of ander project. Voor alle duidelijkheid: onze steun heeft enkel te maken met projecten van Junior Consulting zelf, niet met opdrachten van onze klanten. Het gaat dus niet om een veredelde stage.”

Het samenwerkingsakkoord werd woensdag ondertekend bij Deloitte in Hasselt. De volledige bestuursploeg van Junior Consulting was daarbij aanwezig.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.