Nieuws Limburg Deltour geeft fakkel door aan Berebrouckx

Deltour geeft fakkel door aan Berebrouckx

Deltour geeft fakkel door aan Berebrouckx

Het bestuur van de lokale ondernemersvereniging Unizo Sint-Truiden heeft zopas Werner Berebrouckx verkozen tot nieuwe voorzitter. Hij volgt Frank Deltour (Foto Robyns) op, die ongeveer 8 jaar voorzitter was en het tijd vond om de fakkel door te geven. Hij blijft wel actief als bestuurslid en ondervoorzitter.

berebrouckx deltour unizoWerner Berebrouckx is samen met zijn echtgenote Christa Leclere, zaakvoerder van Lumidee Designverlichting, gelegen op de Tongersesteenweg in Sint-Truiden. Hij was al meerdere jaren bestuurslid van Unizo en kent dus het reilen en zeilen binnen de organisatie.

“We hebben absoluut de ambitie om de reeds ingeslagen weg verder te volgen,” zegt hij. “We willen een volwaardige gesprekspartner zijn van het stadsbestuur en in de verschillende stedelijke adviesorganen. Belangenbehartiging en een aanspreekpunt zijn voor de Sint-Truidense ondernemers zijn dan ook de hoofdprioriteiten. Daarnaast streven we ernaar om jaarlijks een infosessie, een bedrijfsbezoek en een netwerkevent te organiseren. We kijken daarbij steeds uit naar ondernemers om het bestuur te versterken en mee de schouders te zetten onder dit positieve verhaal.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.