Nieuws Limburg Derdaele+ lijft Noord-Limburgse industriebouwer in

Derdaele+ lijft Noord-Limburgse industriebouwer in

Derdaele+ lijft Noord-Limburgse industriebouwer in

Derdaele+ blijft op het overnamepad. Het Lommelse industriële bouwbedrijf heeft nu ook sectorgenoot B&B Industriebouw uit Overpelt aan de groep toegevoegd.

B&B Industriebouw uit Overpelt is al 20 jaar een vaste waarde in industriebouw, utiliteitsbouw, metaalconstructies en verbouwingswerken. Diverse grote bedrijven en kmo’s, voornamelijk uit uit Noord-Limburg, hebben er hun bouwprojecten mee gerealiseerd. De staalconstructies worden nog in eigen atelier vervaardigd. Het team geniet een goede faam. Vorig jaar behaalde B&B Industriebouw een omzet van 1,75 miljoen euro.

Oprichter Ludo Bergmans ziet in de overname het ideale scenario om de continuïteit van de firma te waarborgen en de huidige bedrijfsactiviteiten verder te zetten op dezelfde locatie. Zowel de bestuursfuncties als het personeelsbestand van zeven medewerkers blijven behouden na de overstap naar Derdaele+. Bovendien laat de overname toe dat er een frisse wind door de onderneming zal waaien: “Wij pimpen B&B Industriebouw meteen met een investeringspakket van minstens 250.000 euro, bestemd voor het machinepark en het rollend materieel”, kondigt Patric Derdaele van Derdaele+ aan. “De toekomst is verzekerd.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.