Nieuws Limburg Derdaele rondt investering van 4,5 miljoen af

Derdaele rondt investering van 4,5 miljoen af

Derdaele rondt investering van 4,5 miljoen af

Het industriële bouwbedrijf Derdaele+ uit Lommel rondt een ruim investeringspakket af. De voorbije 3 jaar werd 4,5 miljoen euro vrijgemaakt voor de uitbreiding van het gebouw, het machinepark en de productieafdeling.

“De uitbreidingswerken aan ons bedrijfspand zitten in de eindfase”, schetst Patric Derdaele. “Door de aanhoudende groei van onze onderneming drong een verruiming van de werkplaats en kantoren zich op. In oktober 2017 zijn we begonnen aan de linkerkant van ons gebouw, de rechterkant is stapsgewijs aangepakt. Bovendien hebben wij anderhalve hectare nabijgelegen bouwgrond gekocht in de industriezone Kristalpark. Een eventuele verdere uitbreiding op termijn is dus verzekerd.”

Tegelijk werd geld vrijgemaakt voor de uitbreiding en modernisering van het machinepark. “We hebben alle machines voor onze grond-, riolerings- en montagewerken in huis”, aldus nog Patric Derdaele. “Door hier in te investeren, kunnen we de doorlooptijd van de projecten, en dus ook de kosten, verlagen.” Derdaele+ heeft tot slot een eigen knip- en plooiafdeling opgezet voor metalen afwerkstukken tot een lengte van zes meter. “De opstart van deze afdeling gaat gepaard met een capaciteitsuitbreiding van 3.100 vierkante meter”, zegt de zaakvoerder. “Met dit alles zijn we sterk gewapend voor de toekomst.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.