Nieuws Limburg Derde generatie geeft gas bij O Geros

Derde generatie geeft gas bij O Geros

Derde generatie geeft gas bij O Geros

Mariane Tzamouranis en Marcel Nelles, eigenaars van het gekende restaurant O Geros (De Griekse Frituur) in Genk, hebben na 42 jaar dienst, de fakkel doorgegeven aan hun twee dochters Sari en Vallina. Het koppel geniet nu van een welverdiend pensioen en gaat met de camper heel Europa bezoeken.

“Het waren mijn ouders Nico en Anna die met deze zaak zijn gestart in 1974″, vertelt Mariane. “Sinds 1980 zijn we hier gevestigd in de Vennestraat. Marcel en ik hebben De Griekse Frituur (take away) en O Geros (eat in) altijd met veel passie verdergezet. Precies 42 jaar zijn we als zelfstandige actief geweest. Onze dochters Sari en Vallina, en ook onze schoonzonen, zijn in de loop der jaren in het bedrijf gestapt. Tot voor kort runden we de zaak allemaal samen. Maar nu is het welletjes geweest voor de tweede generatie. Het is nu aan onze kinderen om een vervolg te breien aan de familiebusiness.”

Marcel en Mariane verdwijnen niet helemaal van het toneel. “Het spreekt voor zich dat we waar nodig een handje zullen blijven toesteken”, aldus nog Mariane. “De horeca heeft het bijzonder moeilijk tegenwoordig, en dan is alle hulp meer dan welkom. Maar gaan wel achter de schermen blijven en zeker niet meer op permanente basis in de zaak staan. Nee, wij gaan zelf wat meer van het leven genieten en dingen doen waar we tijdens onze drukke beroepsbezigheden geen tijd voor hadden. Zoals rondtrekken met de camper. Er zijn zoveel mooie plekjes in Europa die we nog niet gezien hebben… We hebben er alle vertrouwen in dat O Geros in goede handen is en ook zonder ons, nog vele jaren het trouwe cliënteel met de glimlach zal bedienen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.