Nieuws Limburg Design en interieur verzamelt zich op portaalsite

Design en interieur verzamelt zich op portaalsite

Design en interieur verzamelt zich op portaalsite

Het Limburgse redactiebureau Palindroom heeft na de portaalsite Architectura voor architecten, nu ook een platform rond design en interieur opgezet. Intsite.be, zoals de toepassing heet, richt zich exclusief tot professionals in de design- en interieursector.

“Intsite is in de eerste plaats een nieuwsmedium”, zegt Rik Neven van Palindroom. “We brengen er specifiek sectornieuws, interviews met markante figuren, verslagen van evenementen en prijsuitreikingen. Daarnaast beschrijven we projecten en producten. Het is dus een totaalaanbod, verdeeld over diverse rubrieken.”

Het project leeft verder op sociale media en wordt maandelijks samengevat in een elektronische nieuwsbrief. “Voor ons bedrijf is het een extra kanaal om specifieke doelgroepen in de bouw- en designwereld te bereiken”, aldus Rik Neven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.