Nieuws Limburg Dethier, Cornelissen of Vandersanden?

Dethier, Cornelissen of Vandersanden?

Dethier, Cornelissen of Vandersanden?

Op 3 juni reikt Voka Limburg opnieuw De Fakkel uit aan een familiebedrijf met een uitzonderlijke staat van dienst. De jury nomineerde drie kanshebbers op de prijs: Brouwerij Cornelissen, Bouwbedrijf Dethier en Vandersanden.

De genomineerden werden geselecteerd op basis van een aantal specifieke criteria. Zo moeten er minstens twee generatiewissels hebben plaatsgevonden. Daarbij is het van belang dat de familie een actieve rol speelt in het bedrijf en ze de meerderheid van de aandelen in handen heeft. Vorig jaar ging Spaas Kaarsen aan de haal met deze prijs, daarvoor was Nelissen Steenfabrieken de laureaat.

“De Fakkel staat symbool voor het Limburgse familiebedrijf dat op verstandige wijze omspringt met zijn continuïteit en dat een duidelijke ‘governance’ geïmplementeerd heeft”, zegt juryvoorzitter Pieter Vandekerkhof (UHasselt). “Zo verzekeren we de lokale verankering van onze bedrijven. Deze drie genomineerden geven alvast het goede voorbeeld en zijn een bron van inspiratie voor andere ondernemingen in de provincie.” De andere juryleden zijn Jan Maurissen (Van Havermaet), Frank Cleeren (KPMG Law), Geert Motmans (Motmans & Partners), Steve Vanswartenbrouck (SVM Consulting) en Axelle Henrard (Voka Limburg).

Wie van de 3 is uw favoriet? Laat het weten in de reacties!

Reageer op dit bericht

Reacties

Marleen F. 2021-03-26 10:33:02

Pirre van steenfabrieken Vandersanden bewijst met verve zijn positieve inbreng en bekommernis voor het welzijn van het familiebedrijf nu en vooral ook in de toekomst.

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.