jo peters genk

Deusjevoo bouwt voor chocolademerk in… Hawaï

Een niet alledaagse opdracht is in Genk gearriveerd op het adres van decorbouwer en interieurinrichter Deusjevoo. Het bedrijf van CEO Jo Peters mag op Hawaï een Experience Center gaan bouwen voor een lokaal chocolademerk. Aloha!

Deusjevoo is gekend voor (onder meer) de creatie van spraakmakende decors voor tv-programma’s en live shows. Niet alleen in België. Zo werden er al villa’s gebouwd en gerenoveerd voor de realityreeksen Celebrity Shore, World Shore, Jordy Shore en Ex on the Beach op Gran Canaria en Tenerife. Nu komt er een exotische bestemming bij: Hawaï

“Deze keer komt het verzoek inderdaad van de andere kant van de wereld”, lacht Jo Peters. “We gaan een Experience Center bouwen voor een zeer bekend Hawaiiaans chocolademerk. Het contract is inmiddels getekend en het eerste bezoek ter plaatse is gebeurd. Het design zit in ons hoofd. Later dit jaar beginnen we met de aanmaak en verzending van de interieurs, waarna onze eigen teams de opbouw zullen verzorgen. Voor ons is dit een grote internationale erkenning.”

Maar hoe komen ze vanuit Hawaï nu in Genk terecht? Jo legt uit: “Vijf jaar geleden hebben we Stijn Spaas, een jonge en ambitieuze marketeer, opgevangen terwijl hij wachtte op een Green Card om in de Verenigde Staten aan de slag te kunnen gaan. Hij zou aanvankelijk 3 weken blijven, maar het werden 8 maanden… Intussen is Stijn al jaren actief in de VS en nam zijn carrière een wending naar Hawaï, waar hij nu verantwoordelijk is voor het creëren van beleving op exposities. En zo zie je maar dat alles wat je geeft, vroeg of laat altijd terugkomt.”