Nieuws Limburg Dewaele komt naar Limburg en wil 5 kantoren openen

Dewaele komt naar Limburg en wil 5 kantoren openen

Dewaele komt naar Limburg en wil 5 kantoren openen

Dewaele Vastgoedgroep, de grootste onafhankelijke vastgoedmakelaar in ons land, is voortaan ook actief in Limburg. De bekende speler met West-Vlaamse roots slaat hiervoor de handen in elkaar met An Beenders van het vastgoedkantoor Immo Beenders uit Maaseik. Zij moet als expansie- en integratieverantwoordelijke de komende jaren minstens vijf kantoren in de provincie van Dewaele openen.

Sofie Spriet, kersvers CEO van Dewaele, heeft de ambitie uitgesproken om in te zetten op innovatie en groei. Limburg was nog een blinde vlek in het aanbod, en daar komt nu verandering in. Er wordt een samenwerking opgezet met An Beenders uit Maaseik (foto), die haar kantoor alvast zal omdopen tot Dewaele. Vervolgens zal ze de komende jaren minstens 5 kantoren van Dewaele openen, zowel nieuwe als door overnames.

Dewaele weet welk vlees ze in de kuip hebben. “An is een ongelofelijk straffe dame die al meer dan 12 jaar haar eigen vastgoedkantoor runt in Maaseik en daarbij focust op innovatie”, zegt Sofie Spriet. “We kennen haar nu al enige tijd en er was meteen een klik op vlak van DNA, langetermijnvisie en ambitie. An is wat ons betreft de perfecte persoon om Dewaele Vastgoedgroep in Limburg op de kaart te zetten.”

An Beenders is zelf ook enthousiast: “Geografisch ligt Limburg dan wel ver af van de West-Vlaamse roots van Dewaele Vastgoedgroep, maar de connectie met de Limburgse cultuur is heel duidelijk aanwezig. Ik kijk er ongelofelijk naar uit om lokaal vanuit Limburg mee te bouwen aan het groeiverhaal van de groep. Ik ben er ook van overtuigd dat de toekomstvisie en hun frisse kijk op de vastgoedsector bij heel wat Limburgse makelaars zal aanslaan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.