Nieuws Limburg Diamant van 45 miljoen geveild met software uit As

Diamant van 45 miljoen geveild met software uit As

Diamant van 45 miljoen geveild met software uit As

diamant sotheby asOnlangs werd in Genève een diamant geveild voor een ronde som van 45 miljoen euro. Het was meteen de duurste diamant ooit die onder de hamer ging. Wat echter niet veel mensen weten, is dat de software op de schermen van veilinghuis Sotheby’s, bij ons in As wordt gemaakt.

Het bedrijf PresentationPoint heeft een contract met de diverse filialen van Sotheby’s om de biedingen in real time op de grote televisieschermen te tonen. De bedragen zijn te lezen in diverse munteenheden en worden afgebeeld naast een foto van het geveilde object. “We leveren aan nog veel meer klanten software om informatie in real time te kunnen tonen,” zegt zaakvoerder Kurt Dupont. “Het gaat om live nieuws, weer- en verkeersinformatie, enzovoort. In vakterminologie heet deze techniek digital signage.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.