Nieuws Limburg Diepenbeeks bedrijf in running voor Nederlandse horecaprijs

Diepenbeeks bedrijf in running voor Nederlandse horecaprijs

Diepenbeeks bedrijf in running voor Nederlandse horecaprijs

Het jonge Diepenbeekse bedrijf Aristoco is in Nederland genomineerd voor de Columbus Trofee. Deze onderscheiding bekroont eigenzinnige ondernemers die een spectaculaire uitvinding voor de horeca-sector hebben ontwikkeld.
Het gelauwerde product van Aristoco is Cubigo, een heel gebruiksvriendelijk multimediaplatform. Zaakvoerder Geert Houben legt uit: “Cubigo is software die in feite is gemaakt voor touch-screens. Je kunt in enkele stappen verbindingen maken op het internet, mails versturen, het nieuws bekijken, enzovoort. Specifiek voor de horeca is het interessant om bijvoorbeeld in de keuken een scherm te plaatsen waarmee heel eenvoudig bestellingen bij leveranciers kunnen geplaatst worden of de personeelsplanning kan geconsulteerd worden. Een kok heeft meestal niet de handen vrij, noch de tijd en de plaats om rustig met muis en toetsenbord in te loggen. Hoewel het natuurlijk wel kan, want Cubigo draait ook op pc’s die geen touchscreen hebben.”
De basisversie van het programma is via de website gratis te downloaden.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Beringen
Beringen

Essec stuurt fixers op pad

Telecom- en IT-groep Essec heeft een nieuwe dienstverlening opgestart. Een team van specialisten zal worden ingezet om op dagbasis IT-infrastructuur… Lees meer

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer