Nieuws Limburg Diepenbeeks leerbedrijf is hot bij Kind & Gezin

Diepenbeeks leerbedrijf is hot bij Kind & Gezin

Diepenbeeks leerbedrijf is hot bij Kind & Gezin

De naam Opikanoba zegt u allicht weinig? Nochtans mag dit jonge Diepenbeekse bedrijfje, gespecialiseerd in e-learning, intussen grote namen tot zijn klanten rekenen zoals Belgacom, Total, Honda, Bayer, VDAB, Agfa en BNP Paribas Fortis. Met de ondertekening van een raamcontract voor 4 jaar met Kind & Gezin, komt daar nog een stevige referentie bovenop.

“Opikanoba is een spin-off van de UHasselt en de KU Leuven, waar vandaag een tiental mensen werken,” vertelt gedelegeerd bestuurder Johan Lenssens. “We zijn vooral bezig met het ontwikkelen van digitale leermiddelen op maat, maar bieden ook klassieke opleidingen en workshops aan. Het zogenaamde ‘blended learning’. In die formule mogen we ons nu ook de ‘leerpartner’ noemen van Kind & Gezin, wat inhoudt dat we hun personeel, maar ook hun externe partners als dokters en verpleegkundigen, gaan trainen met een volledig arsenaal van beschikbare methodieken.” Het contract van 4 jaar komt er nadat Opikanoba eerder voor Kind & Gezin al applicatie ontwikkelde rond borstvoeding, en zij bijgevolg werden uitgenodigd om mee te doen aan de openbare aanbesteding.

In een eerste fase van deze overeenkomst, waarvan de waarde op voorhand niet kan ingeschat worden, zullen er leermodules rond oogscreening en vaccinaties ontwikkeld worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Klussers kabbelen door de crisis

Kluster, een Limburgs platform dat handige Harry's in contact brengt met particulieren, is geselecteerd voor Birdhouse Accelerator, een programma dat… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.