dignify overname

Dignify neemt collega met felbegeerde kennis over

Het Genkse technologiebedrijf Dignify, gespecialiseerd in digitale marketingtoepassingen, heeft sectorgenoot Longtale uit Winksele overgenomen. "Zij hebben een specifieke expertise die schaars en begeerd is in onze business", zegt Managing Director Marco Piombo. "Vandaar dat deze overname een grote strategische versterking voor ons betekent."

Dignify werd in 2018 opgericht door Marco Piombo, Thomas Dreezen en Jimmy Guarraci. Op korte tijd wist het snelgroeiende bedrijf dat naam en faam te verwerven in de ontwikkeling van geautomatiseerde marketingtoepassingen. Een jaar geleden werd Dignify overgenomen (onder meer door het investeringsfonds van Ivo Marechal) en toegevoegd aan de groep Customer Collective. Daar is Dignify nu één van de vijf stuwende krachten van.

Om hun niche, op de snijlijn van IT en marketing, verder uit te bouwen, wordt nu ook Longtale aan het collectief toegevoegd. “Hiermee halen we een ervaren team van specialisten in marketingtechnologie binnen en versterken we meteen ons aanbod”, zegt Marco Piombo. “Zij zijn net zoals Dignify gespecialiseerd in de implementatie van tools en platformen om marketingtoepassingen te automatiseren. Denk aan Selligent of Salesforce Marketing Cloud. Met deze overname halen we dus meer specifieke kennis binnen, die begeerd en schaars is in onze sector.”