jo de rijck

Dineren en onderduiken: nieuwe teambuilding in Houthalen

De wereldbefaamde illusionist Jo De Rijck heeft een nieuw en uniek belevingsconcept ontwikkeld dat moet zorgen voor de perfecte teambuilding. De eerste shows, een combinatie tussen een diner, een liveshow en een escape room, worden opgevoerd in Houthalen-Helchteren.

Jo De Rijck is onder meer bekend van tv-programma's als Het Lichaam van Coppens en Belgium’s Got Talent. Hij figureerde eveneens in prestigieuze Amerikaanse TV-shows, die hem een wereldwijde bekendheid opleverden. De illusionist heeft nu een eigen avondvullende show in elkaar gebokst, waarin hij een vernieuwde entertainmentformule brengt.

“De traditionele dinnershows kennen we allemaal en misschien heb je ook al escape games gespeeld, maar nu worden deze voor het eerst samengebracht tot één beleving”, vertelt een enthousiaste Jo De Rijck. "Terwijl de gasten genieten van het eten en de show, is het ook de bedoeling dat ze de juiste codes kraken, want anders geraken ze misschien niet meer thuis...”

Tussen 22 december en 5 januari strijkt Jo De Rijck met zijn entourage van muzikanten, zangers, danseressen, goochelassistentes en andere artiesten neer in de feestzaal van Park Molenheide in Houthalen-Helchteren voor een reeks van de 5 eerste escape-dinner-shows. Het nieuwe concept speelt zich af in het thema van The Roaring Twenties.

De Rijck lokt met zijn shows zowel vriendengroepen als families. "Maar deze voorstelling is bijzonder geknipt voor bedrijven die hun medewerkers op een fantastische avond willen trakteren", zegt hij. "Samen genieten van lekker eten en drank, betoverd worden door de magie van de show, én samenwerken om tot ontsnapping te komen... De ideale ingrediënten voor een geslaagde teambuilding, als je het mij vraagt."

En hij sluit af met de aankondiging van een vacature: "Ik zoek nog een extra assistente voor de illusie-acts: iemand die zich wil laten wegtoveren, zweven, in twee gezaagd worden... Kandidaten mogen zich aanmelden via info@escapedinnershows.be!